WOWBLAZE Thursday
2018-09-20
6:20 PM
Welcome Guest | RSS Main Page | First Day Trouble - WowBlaze Forum | Register | Log in
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
WowBlaze Forum » Server » Server Help » First Day Trouble
First Day Trouble
BowmanDate: Friday, 2007-09-21, 5:41 AM | Message # 1
Active member
Group: Checked
Messages: 28
Reputation: 0
Status: Offline
I am aware this has been my first day on your server and if anything it has been entertaining but i have an annoying problem.
I had purchased several epic items and armor for my toon but for some mysterious reason when i logged off for about an hour and then returned to the game about 50% of my gear was gone"poof" not there !
And a 2nd bug i'm encountering is my action icons also keep vanishing off my action bar and i have to take several mins to return them to thier spots on the action bar.

My Toons name is "Böwman" on the server . lvl 60 BE Rogue.

 
henchwenchDate: Friday, 2007-09-21, 7:16 AM | Message # 2
has a life
Group: Moderators
Messages: 64
Reputation: 1
Status: Offline
Regarding the items, I am not sure what happened there.

Regarding the action bars... sometimes when you upgrade a skill, the skill simply vanishes off the bar.

Pain in the butt, however until we get it fixed it's only minorly annoying.


 
BurnedDate: Saturday, 2007-09-22, 3:53 PM | Message # 3
HOBO
Group: Checked
Messages: 16
Reputation: 0
Status: Offline
Ya the action bar happens to me...it is a Pain but i realize its a minor problem

The armor...ive had it happen to me too..and mounts go "poof"...not sure y it happened but luckly it wasnt a donator item or anything like that so i was able to go buy it back smile


If u cant take the heat...Stay away from me
 
WowBlaze Forum » Server » Server Help » First Day Trouble
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2018