WOWBLAZE Thursday
2018-04-19
5:38 AM
Welcome Guest | RSS Main Page | 100% speed "without mount" - WowBlaze Forum | Register | Log in
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
WowBlaze Forum » Security/help » Bugs/Glitches » 100% speed "without mount"
100% speed "without mount"
SukuDate: Tuesday, 2007-09-25, 12:13 PM | Message # 1
HOBO
Group: Checked
Messages: 13
Reputation: 0
Status: Offline
Ok, some ppl have said to and my friend that we are using speedhack, because we are moving 100% speed without mount.
The mount disapper when you are using the mount and then use taxi when mounted.
After using taxi, you will be there where you wanted, without mount, and 60/100% speed.

~Suku

 
wowblazeDate: Tuesday, 2007-09-25, 2:54 PM | Message # 2
Group: Removed





thats a bug...not realy important because it acts like your on a mount..meaning you cant attack/Cast skill
w/o it being turned off
 
SukuDate: Thursday, 2007-09-27, 7:32 AM | Message # 3
HOBO
Group: Checked
Messages: 13
Reputation: 0
Status: Offline
Hmmm?

I just tested, i can fight, kill enemies without mount and 100% speed in Outland, when lvling..
It wont turn off on me when casting or something..

 
MastusDate: Thursday, 2007-09-27, 10:29 AM | Message # 4
Active member
Group: Moderators
Messages: 23
Reputation: 1
Status: Offline
This is a Common Bug..it will be Fixed When there is a Fix for it smile
 
WowBlaze Forum » Security/help » Bugs/Glitches » 100% speed "without mount"
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2018